חודש של ספורט, מנהיגות וקהילה הגיע לשיאו במטה בנימין

חודש של ספורט, מנהיגות וקהילה הגיע לשיאו במטה בנימין

לאורך השבועות האחרונים ליוותה עמותת ערכים בספורט את הליגה באמצעות מעטפת מקצועית וחינוכית שכללה סדנאות ערכים, פעילויות לחיזוק החוסן האישי והקבוצתי, ודגש על ספורטיביות, כבוד הדדי, שיתוף פעולה ומנהיגות. לצד המשחקים פעלה אפליקציה ייעודית שליוותה את המשתתפים עם דירוגים, אתגרים אישיים וקבוצתיים ועדכונים שוטפים.

באירוע הסיום הוענקו פרסים לקבוצות המצטיינות, לזוכי האתגרים האישיים ולקבוצה הספורטיבית של הליגה, שנבחרה על בסיס ערכי ההוגנות והכבוד ההדדי. הפרויקט מצטרף לשורה של יוזמות שמקדמת העמותה ברחבי הארץ, ובהן הקמת קבוצת הנערים החרדית הראשונה במסגרת מועדון מ.ס אשדוד.

צילום: ערכים בספורט

בתאל גרבי, מנכ”לית עמותת ערכים בספורט, ציינה כי החודש האחרון במטה בנימין הוכיח שכאשר יוצרים מסגרת שמציבה את הערכים במרכז, הספורט הופך להרבה יותר ממשחק. לדבריה, המשתתפים פיתחו מנהיגות, למדו לכבד אחד את השני והתחזקו כקבוצה וכקהילה, כאשר ההישג האמיתי הוא הערכים שכל משתתף לוקח איתו הביתה.

ראש המועצה האזורית בנימין ויו”ר מועצת יש”ע, ישראל גנץ, הוסיף כי ליגת הקיץ היא הרבה יותר מטורניר כדורגל. גנץ ציין כי שיתוף הפעולה אפשר להפוך את המגרש למקום שבו בני הנוער רוכשים אחריות, מנהיגות ועבודת צוות, והודה למחלקת הספורט של המועצה, לעמותת ערכים בספורט ולשר התרבות והספורט מיקי זוהר על השותפות במיזם.

צילום: ערכים בספורט

מנהל מחלקת הספורט במועצת בנימין, רותם פיטר ששון, הדגיש כי ליגות הקיץ של בנימין הן מסורת רבת שנים שמחברת בין כלל יישובי בנימין, ממזרח ועד מערב. הוא הוסיף כי מרגש לראות על המגרשים בני נוער מכל המגזרים – דתיים, חילונים וחרדים – משחקים יחד, מתחרים בכבוד ובונים חברויות, כחלק מהעשייה הרחבה לפיתוח הספורט העממי והקהילתי באזור.

חדשות בנימין חדשות מקומיות כתבה ראשית ספורט